Плик B6-5 формат, латекс (125х176 mm)


Грамажа: 70g/m2
Количина и кутии: 1000 парчиња
Број на кутии на палета: 80 парчиња

Плик B6-5 формат, латекс (125х176 mm)

Шифра: 0542 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Плик B6-5 формат, латекс (125х176 mm)”

Сеуште нема коментар за овој производ