За Нас

ТОЗ-МК Д.О.О.Е.Л

Компанијата ТОЗ-МК Д.О.О.Е.Л. е основана во 2005 година и изграден е бренд препознатлив по производите како и квалитетот и брзината на испорака, извршување на услугите во областа на канцелариски, школски и промотивен материјал како и канцелариски мебел. Со локација ул.Трета Македонска Бригада 76, Скопје, Македонија. Во рамките на самото седиште е магацинот од 1500 м2 со сите машини и алатки потребни за извршување контиунирана услуга, како и огромниот одлично опремен изложбен салон каде на лице место може да се види широката палета на материјали како и увид во сите оние технички и естетски карактеристики.

Напишете коментар