Плик B5 BT стрип (175х250 mm)


Грамажа: 80g/m2 и 90g/m2
Количина и кутии: 1000 парчиња
Број на кутии на палета: 36 парчиња

Плик B5 BT стрип (175х250 mm)

Шифра: 0534 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Плик B5 BT стрип (175х250 mm)”

Сеуште нема коментар за овој производ