,

Коректор во лента DELI E7287


Опис и спецификации
бела течност за корегирање во пенкало
начин на нанесување со пишување
капацитет на течноста 8ml

Опис и спецификации
бела течност за корегирање во пенкало
начин на нанесување со пишување
капацитет на течноста 8ml

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Коректор во лента DELI E7287”

Сеуште нема коментар за овој производ