Вреќичка 300×400 формат BT стрип (300×400 mm)


Грамажа: 100g/m2
Количина и кутии: 250 парчиња
Број на кутии на палета: 48 и 40 парчиња

Вреќичка 300×400 формат BT стрип (300×400 mm)

Шифра: 1560 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Вреќичка 300×400 формат BT стрип (300×400 mm)”

Сеуште нема коментар за овој производ