,

ШКОЛСКИ ГИФТ СЕТ ЕН452


ШКОЛСКИ ГИФТ СЕТ ЕН452
– тежина на сетот 240g
– димензии на сетот 8 x 20 x 8.2 cm
– сетот содржи:
• 3 моливи, 1 линијар, 1 лепак, 1 ножици, 1 гума, 1 острилка, 1 распоред, 1 држач за моливи

ШКОЛСКИ ГИФТ СЕТ ЕН452
– тежина на сетот 240g
– димензии на сетот 8 x 20 x 8.2 cm
– сетот содржи:
• 3 моливи, 1 линијар, 1 лепак, 1 ножици, 1 гума, 1 острилка, 1 распоред, 1 држач за моливи

Шифра: 216 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “ШКОЛСКИ ГИФТ СЕТ ЕН452”

Сеуште нема коментар за овој производ