, , ,

Хевталица DELI E0370


-комбинација од метал и пластика
-рачна, принцип на притискање без голема сила
-муниција 24/6, 26/6 до 25 листа

-комбинација од метал и пластика
-рачна, принцип на притискање без голема сила
-муниција 24/6, 26/6 до 25 листа

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI E0370”

Сеуште нема коментар за овој производ