, , ,

Хевталица DELI E0358


-комбинација метал и пластика
-рачна, принцип на клешта без употреба на сила
-муниција 24/6, 26/6 до 25 листа

-комбинација метал и пластика
-рачна, принцип на клешта без употреба на сила
-муниција 24/6, 26/6 до 25 листа

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI E0358”

Сеуште нема коментар за овој производ