, , ,

Хевталица DELI E0214


-комбинација од метал и пластика
-рачна, принцип на притискање
-муниција No. 10 до 15 листа

-комбинација од метал и пластика
-рачна, принцип на притискање
-муниција No. 10 до 15 листа

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI E0214”

Сеуште нема коментар за овој производ