, , ,

Хевталица DELI 0406


-комбинација од метал и пластика
-рачна, принцип на притискање
-муниција 24/6, 26/6 до 25 листа

-комбинација од метал и пластика
-рачна, принцип на притискање
-муниција 24/6, 26/6 до 25 листа

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI 0406”

Сеуште нема коментар за овој производ