, ,

Хевталица DELI 0392


-комбинација од метал и пластика

-столна, принцип на притисок

-муниција 23/6, 23/10 до 50 листа

-метална, флексибилна за длабинско хевтање
-столна, принцип на притисок
-муниција 23/6, 23/10 до 50 листа

Шифра: 0069 Категории: , ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI 0392”

Сеуште нема коментар за овој производ