, , ,

Хевталица DELI 0390


-комбинација од метал и пластика

-столна, принцип на притисок

-муниција 23/6, 23/13 до 100 листа

-комбинација од пластика и метал
-столна, принцип на притискање
-муниција 23/6, 23/13 до 80 листа

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI 0390”

Сеуште нема коментар за овој производ