, ,

Хевталица DELI 0337


– комбинација од метак и пластика

– рачна, принцип на притисок

– муниција 24/6, 26/6 до 20 листа

– комбинација од метак и пластика

– рачна, принцип на притисок

– муниција 24/6, 26/6 до 20 листа

Шифра: 1117 Категории: , ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI 0337”

Сеуште нема коментар за овој производ