,

Хевталица DELI 0302


-комбинација од пластика и метал

-столна, принцип на притисок

-мунција 24/6, 26/6 до 12 листа

-комбинација од пластика и метал

-столна, принцип на притисок

-мунција 24/6, 26/6 до 12 листа

Шифра: 0557 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Хевталица DELI 0302”

Сеуште нема коментар за овој производ