,

Уред за укоричување DELI 3872


-укоричува со спирала

-перфорира до 15 листа 80 g хартија

-укоричува до 425 листа 80 g хартија

-Уред за укоричување DELI 3872

Шифра: 0232 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Уред за укоричување DELI 3872”

Сеуште нема коментар за овој производ