Уред за укоричување 3874


-укоричува со спирала

перфорира до 25 листа 80г хартија

-укоричува до 450 листа 80г хартија

-Уред за укоричување 3874

-укоричува 450 листа

-перфорира 25 листа

Шифра: 848 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Уред за укоричување 3874”

Сеуште нема коментар за овој производ