,

Уред за пластифицирање DELI 3894


-пластифицира до димензија А3 формат

-минимална дебелина на фолија 80 микрони

-максимална дебелина на фолија 150 микрони

-Уред за пластифицирање DELI 3894

Шифра: 0277 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Уред за пластифицирање DELI 3894”

Сеуште нема коментар за овој производ