,

Уред за пластифицирање DELI 2132


-пластифицира до димензија на А4 формат

-минимална дебелина на фолија 80 микрони

-максимална дебелина на фолија 150 микрони

-Уред за пластифицирање DELI 2132

Шифра: 1421 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Уред за пластифицирање DELI 2132”

Сеуште нема коментар за овој производ