Уништувач на хартија ОЅ1001


-уништувач на хартија, картон, CD/DVD дискови

-уништува до 10 листа 80г хартија за 3 минути

-капацитет на корпата 21 литар

-Уништувач на хартија ОЅ1001

Шифра: 2672 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Уништувач на хартија ОЅ1001”

Сеуште нема коментар за овој производ