Уништувач на хартија ОЅ080D


-уништувач на хартија, картон, CD/DVD дискови

-уништува до 8 листа 80г хартија за 2 минути

-капацитет на корпата 15 литри

-Уништувач на хартија ОЅ080D

Шифра: 2606 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Уништувач на хартија ОЅ080D”

Сеуште нема коментар за овој производ