,

Тример за хартија DELI E8013


Тример за хартија DELI E8013
B4 големина, димензии 380х300 mm
сечење најмногу до 12 листа
изработен од метал, со заклучување и Non-Slip Feet

Тример за хартија DELI E8013
B4 големина, димензии 380х300 mm
сечење најмногу до 12 листа
изработен од метал, со заклучување и Non-Slip Feet

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Тример за хартија DELI E8013”

Сеуште нема коментар за овој производ