, ,

Сeлотејп DELI E30065


Сeлотејп DELI E30065
селотејп со ширина 18 mm
проѕирен BOPP филм
составен од акричен лепак

Сeлотејп DELI E30065
селотејп со ширина 18 mm
проѕирен BOPP филм
составен од акричен лепак

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Сeлотејп DELI E30065”

Сеуште нема коментар за овој производ