, ,

Сeлотејп DELI E30015


Сeлотејп DELI E30015
селотејп со ширина 12 mm
проѕирен BOPP филм
составен од акричен лепак

Сeлотејп DELI E30015
селотејп со ширина 12 mm
проѕирен BOPP филм
составен од акричен лепак

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Сeлотејп DELI E30015”

Сеуште нема коментар за овој производ