,

Скалпер DELI 2037


Скалпер DELI 2037
– Мал скалпер со димензии 140x21x15,8 mm
– изработен од комбинација на метал и пластика , со метален врв
– SK5 Hard сечило со автоматско заклучување

Скалпер DELI 2037
– Мал скалпер со димензии 140x21x15,8 mm
– изработен од комбинација на метал и пластика , со метален врв
– SK5 Hard сечило со автоматско заклучување

Шифра: 2008 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Скалпер DELI 2037”

Сеуште нема коментар за овој производ