,

Скалпер DELI Е2039


Скалпер DELI Е2039
мал скалпер со димензии 135х35х14 mm
изработен од пластика и со метален врв, со мека рачка
SK5 Hard сечило со автоматско заклучување

Скалпер DELI Е2039
мал скалпер со димензии 135х35х14 mm
изработен од пластика и со метален врв, со мека рачка
SK5 Hard сечило со автоматско заклучување

Шифра: 2850 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Скалпер DELI Е2039”

Сеуште нема коментар за овој производ