,

Скалпер DELI Е2036


Скалпер DELI Е2036
– мал скалпер со димензии 142x18x11 mm
– целосно изработен од метал и со метален врв
– SK5 HARD сечило со автоматско заклучување

Скалпер DELI Е2036
– мал скалпер со димензии 142x18x11 mm
– целосно изработен од метал и со метален врв
– SK5 HARD сечило со автоматско заклучување

Шифра: 736 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Скалпер DELI Е2036”

Сеуште нема коментар за овој производ