,

Скалпер BIG PVC


Скалпер BIG PVC
голем скалпер
комплетно изработен од пластика
SK5 Hard сечило, со автоматско заклучување

Скалпер BIG PVC
голем скалпер
комплетно изработен од пластика
SK5 Hard сечило, со автоматско заклучување

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Скалпер BIG PVC”

Сеуште нема коментар за овој производ