Скалпер ARK 377


Скалпер ARK 377
мал скалпер
целосно изработен од пластика
SK5 Hard сечило, со автоматско заклучување

Скалпер ARK 377
мал скалпер
целосно изработен од пластика
SK5 Hard сечило, со автоматско заклучување

Шифра: 0678 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Скалпер ARK 377”

Сеуште нема коментар за овој производ