,

Скалпер ПВЦ голем ARK 377


Скалпер ПВЦ голем ARK 377
голем скалпер
изработен од пластика и со метален врв
SK5 Hard сечило, со автоматско заклучување

Скалпер ПВЦ голем ARK 377
голем скалпер
изработен од пластика и со метален врв
SK5 Hard сечило, со автоматско заклучување

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Скалпер ПВЦ голем ARK 377”

Сеуште нема коментар за овој производ