,

Сечила за мал скалпер DELI E2012


Сечила за мал скалпер DELI E2012
сечила за мал скалпер со димензии 100х15х5 mm
изработени од нерѓосувачки челик
SK5 Hard сечило со можност од 13 пати прекршување

Сечила за мал скалпер DELI E2012
сечила за мал скалпер со димензии 100х15х5 mm
изработени од нерѓосувачки челик
SK5 Hard сечило со можност од 13 пати прекршување

Шифра: 4 Категории: ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Сечила за мал скалпер DELI E2012”

Сеуште нема коментар за овој производ