, ,

Сечила за голем скалпер DELI 2011


Сечила за голем скалпер DELI 2011
сечила за голем скалпер со димензии 130х22х9 mm
изработени од нерѓосувачки челик
SK5 Hard сечило со можност од 8 пати прекршување

Сечила за голем скалпер DELI 2011
сечила за голем скалпер со димензии 130х22х9 mm
изработени од нерѓосувачки челик
SK5 Hard сечило со можност од 8 пати прекршување

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Сечила за голем скалпер DELI 2011”

Сеуште нема коментар за овој производ