,

Самолепливи етикети SOREX М за ласерски и инкџет принтери


– 17.8 x 10 mm (270 етикети)                              – 70 x 35 mm (24 етикети)

– 25.4 x 10 mm (189 етикети)                              – 70 x 42.3 mm (24 етикети)

– 38 x 21.2 mm (65 етикети)                                – 105 x 35 mm (21 етикети)

– 48.5 x 16.9 mm (64 етикети)                            – 105 x 33.8 mm (16 етикети)

– 52.5 x 21.2 mm (56 етикети)                             – 105 x 42.3 mm (16 етикети)

– 70 x 16.9 mm (51 етикети)                                 – 105 x 41 mm (14 етикети)

– 38.5 x 25.4 mm (40 етикети)                            – 97 x 42.3 mm (12 етикети)

– 52.5 x 29.7 mm (40 етикети)                            – 70 x 67.6 mm (12 етикети)

– 70 x 25.4 mm (33 етикети)                               – 105 x 74 mm (8 етикети)

– 64.6 x 33.8 mm (30 етикети)                           – 97 x 67.7 mm (8 етикети)

– 105 x 148 mm (4 етикети)                                 – 210 x 148 mm (2 етикети)

– 210 x 297 mm (1 етикета)

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Самолепливи етикети SOREX М за ласерски и инкџет принтери”

Сеуште нема коментар за овој производ