Плик за автоматско пакување DP и LP формат (заоблен преклоп, внатрешен страничен преклоп)


Грамажа: 80g/m2 и 90g/m2
Количина и кутии: 1000 парчиња
Број на кутии на палета: 70 парчиња

Плик за автоматско пакување DP и LP формат (заоблен преклоп, внатрешен страничен преклоп)

Шифра: 1593 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Плик за автоматско пакување DP и LP формат (заоблен преклоп, внатрешен страничен преклоп)”

Сеуште нема коментар за овој производ