,

Папка U А4 1/10


-изработена од проѕирна фолија

-дебелина 170 микрони

-отвор од горна страна

-Папка U А4 1/10

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Папка U А4 1/10”

Сеуште нема коментар за овој производ