, ,

Папка со ластик DELI 39580


-изработена од ПВЦ

-полупроѕирна пластика

-со два лaстика и три клапни

-Папка со ластик DELI 39580 ПВЦ

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Папка со ластик DELI 39580”

Сеуште нема коментар за овој производ