Папка клипборд DELI 5443


изработена од ПВЦ материјал
со преклоп и внатрешен џеб
со метална штипка 

Опис и спецификации
изработена од ПВЦ материјал
со преклоп и внатрешен џеб
со метална штипка 

Шифра: 1247 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Папка клипборд DELI 5443”

Сеуште нема коментар за овој производ