, ,

Дехевталица DELI Е0231


-комбинација од метал и пластика

-рачна, принцип на штипка

-одговара на муниција 24/6, 26/6

-комбинација од метал и пластика
-рачна, принцип на штипка
-одговара за муниција 24/6, 26/6

Шифра: 1002 Категории: , ,

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Дехевталица DELI Е0231”

Сеуште нема коментар за овој производ