Вреќичка B4 формат BT стрип (250×353 mm)


Грамажа: 100g/m2
Количина и кутии: 250 парчиња
Број на кутии на палета: 60 парчиња

Вреќичка B4 формат BT стрип (250×353 mm)

Шифра: 1097 Категорија:

Базирано на 0 коментари

0.0 оцена
0
0
0
0
0

Коментирај прв за “Вреќичка B4 формат BT стрип (250×353 mm)”

Сеуште нема коментар за овој производ